..                                                                  Välkommen till Dan o Ingalills webbsida©

 Barfly®poodles  

   

 
Hem Våra hundar Här bor vi Resultat Galleri Kontakt o länkar

Copyright

Ch Rusch Mix Fourcas Dupré  "Duppe"

                                                            S, DK, FIN, NORD uch

RUSCH MIX FOURCAS-DUPRÉ

 

Rusch Mix Fourcas Dupré "Duppe" 1993 - 2005. Redan på sin första officiella utställning SKK Rinkaby, 9 månader gammal blev han BIR och grupplacerad. Han har ett flertal championmeriterade avkommor.

Han var årets mellanpudel 1996 och 1998, SKK:s bästa mellanpudel 1997.

Han har ett antal grupp och BIS placeringar på officiella utställningar. I augusti, 2000 på SKK:s utställning i Nyköping gör han comeback som veteran efter ett års uppehåll och går direkt i topp med BIS-1 veteranplacering. Han upprepar placeringen på sin andra utställning som veteran denna gång i Malmö och den internationella utställningen den i mars 2001.  Blir BIS-1 veteran på SPK:s rasspecial i Vadstena juni 2002 och nu i juni -03 ny BIS-1 placering på SKK utställningen i Borås. Ny BIG-1 veteran placering nu i Ronneby den 9 augusti 2003. På Svensk Vinnarutställning  okt-03 i Växjö vinner han "Super" BIS:et för veteranerna och passar samtidigt på att bli BH-3 bland mellanpudeleliten. Han har kvalificerat sig för "Veteran of Veterans" tre gånger.

"Duppes" mankhöjd var 42 cm med otroligt bra pälskvalitet, ERG-testad fri. Han var även prcd testad för PRA med resuktat "Patten/Genotype A" och ögonspeglad "fri".

Rubrik

"Duppe" mattes favorit

 

BIS-veteran

"Super"BIS veteran etta 2003 på Svensk Vinnarutställning i Växjö

| Hemsida med Sitoo